Isodesigneren er oppgradert!

publisert 16/05/2013

Vi har lansert vårt nye Isocamp designverktøy. For dem som brukte det gamle verktøyet, er dette en helt ny opplevelse. Se instruksjoner og les mer om verktøyet her og lær litt om de nye funksjonene. 

Vårt nye designverktøy er laget for å gjøre det enklere for deg når du skal bestille eller oppgradere din Isocamp. Vi har gjort vårt beste for å støtte alle nettleser plattformer, som Safari, Firefox, Internet Explorer og lesebrett.

Designeren viser Isocamp'en i isometrisk 3D, sett forfra fra venstre eller høyre. Du skifter vinkel med pilene oppe i høyre hjørne (roter). 

Helt til høyre er alle elementene du kan plassere på Isocamp'en. Klikk på de hvite tekstboksene under produktbildene for å markere hvilket type element du ønsker å plassere på Isocamp'en. Husk å plassere elementene ved å klikke på veggene på Isocamp'en.

Husk: På lesebrett må du "dobbeltklikke" for å plassere elementer. Lesebrett har ikke "rull over" funksjonalitet, og derfor må du "dobbeltklikke" - eller m.a.o. trykke to ganger på en vegg for å plassere elementet ditt.

Ta gjerne kontakt for ytterligere veiledning.


Tilbake til vi har har feriestengt uke 29- 30 - og 31 Ønsker alle en riktig god sommer


© 2012 Isocamp AS
Postboks 3074
4392 Sandnes

E-mail: post@isocamp.no

Tlf:     51 68 44 55
Faks: 51 68 44 50

Kontakt oss

Ditt navn:
Firma:
E-post:
Telefon:

Hva står i bildet?

Din beskjed: